Humiron mix WSP  – vodotopivo  gnojivo
Humiron mix WSP – vodotopivo gnojivo

Humiron mix WSP – vodotopivo gnojivo

HUMIRON mix WSP- vodotopivo gnojivo

(Humintech Gmbh) u obliku  humata  je višestruki korektor nedostatka mikroelemenata , koji sadrži 3,5% željeza, 2,5% cinka i 1,5% mangana, kelatiran i kompleksiran s huminskim kiselinama. Kao rezultat keliranja, ovi elementi u tragovima (Fe, Zn, Mn) lako se dobivaju u biljkama u raznim problematičnim tlima (npr. Alkalna i vapnena tla, pjeskovita tla s niskim sadržajem organske tvari itd.)
Humiron wsp-vodotopivo gnojivo je dizajnirano za sprečavanje i korekciju nedostataka željeza, cinka i mangana u svim poljoprivrednim i hortikulturnim usjevima. Može se koristiti putem tla ili folijarno. Osim toga,
HUMIRON mix WSP- vodotopivo gnojivo može se koristiti u hidroponskom sustavu.Prisutnost humusnih kiselina u formulaciji pozitivno utječe na rast i povećava otpornost na biotičke i abiotičke stresove. Mikroelementi  su uključeni u različite procese koji se odnose na fotosintezu ili su povezani s različitim enzimskim sustavima koji su vitalni za osiguranje zdravlja bilja. Kada usjevi pate od nedostatka Fe, Zn ili Mn, lišće ima tendenciju da pokazuje interveinalnu klorozu, a prinos usjeva može biti ograničen. Dodatak Humiron Mix WSP pomaže u učinkovitom suzbijanju tog poremećaja.
Humiron wsp je prirodni proizvod za razliku od sintetskih helata, koji često sadrže prekomjernu količinu natrija (npr. Neke vrste EDDHA) .

HUMIRON mix WSP- vodotopivo gnojivo smanjuje ostatke herbicida i drugih toksičnih tvari u tlu, te smanjuje stres zbog suše i / ili primjene pesticida.

UPOTREBA HUMIRON Mix (čitava sezona)

KULTURA Doziranje
Aplikacija putem tla 4-6 kg/ha, podjeljeno u nekoliko tretiranja (1-2 kg/ha)
Voćna stabla 6-8 kg/ha ili 15-100 g/tree
Bobičasto voće i v.loza 6-8
kg/ha ili 100-150g po redu od 10 m
Povrće
u zatvorenom i na otvorenom polju
4-6
kg/ha podjeljena u nekoliko tretiranja (1-2 kg/ha)
Ukrasno bilje 6-8 kg/ha ili 25-50 g/m²
Ukrasni grmovi 6-8 kg/ha ili 10-20 g/stablo
Ruže 15-20
g/m³ ili 25-50 g na 10l vode
Folijarna aplikacija 500 g /1000 L vode svako 2-3 tjedna tokom čitave
sezone