Flora Nova d.o.o.
Facebook – nove objave

Facebook – nove objave

2 Tjedana/sedmica Prije

Flora Nova doo

HUWA-SAN : Održiv način dezinfekcije u poljoprivredi❗❗❗❗❗

✅Huwa-San inovativnu tehnologiju koristimo i u sustavima navodnjavanja i odvodnje: U slučaju otpadnih voda HuwaSan reagira sa sumpornim spojevima koji eliminiraju proizvodnju H2S koji uzrokuje loše mirise,uz to također i uklanja biofilm, spriječava rast algi i sluzi, eliminira sve izgrađene mineralne naslage.
Također čisti cijevi za navodnjavanje, spriječava začepljenje mlaznica te dezinficira vodu za navodnjavanje od svih bakterija, virusa, gljivica i spora. Huwa-San u reakciji s mikroorganizmima i organskim tvarima podiže nivo kisika u zoni korijena što je vrlo korisno za biljke.
U hidroponskom uzgoju važan je parameter kakvoće vode jer sigurno podiže razinu otopljenog kisika u otopinama hranjivih sastojaka i gnojiva za poticanje rasta te kontrolira štetne patogene. Huwa-San možemo koristiti kao dezinficijens nakon berbe koji štiti, dekontaminira i produžuje vijek trajanja svježeg voća i povrća.
... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

3 Tjedana/sedmica Prije

Flora Nova doo

✅✅PREDNOSTI KORIŠTENJA HUWA-SAN PROIZVODA:

• Izvanredna i ekološki prihvatljiva dezinfekcija biljaka
• Riješite se gljivičnih bolesti poput plamenjače i pepelnice na voću, povrću, v.lozi, cvijeću te ostalom bilju
• Riješite se bakterijskih bolesti poput Pseudomonas i Erwinije
• Pružite potporu biljci kad je pod stresom tijekom faze cvatnje i plodonošenja
• Smanjite učestalost prskanja kada se koristi prema preventivnom rasporedu prskanja
• Smanjite ostatke pesticide i pojavu plijesni na voću I povrću kada se upotrebljava u završnoj fazi
• Povećajte toleranciju na stres uslijed povećane količine soli povećavajući fotosintetsku aktivnost
• Lišće postaje deblje, te tako postane otpornije
• Uništava jaja i ličinke insekata
💥💥💥💥
... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

3 Tjedana/sedmica Prije

Flora Nova doo

youtu.be/T1eBbZiuQ1A

Ciljana i kontrolirana dezinfekcija sa Huwa-San!
✅✅✅✅✅✅✅
... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

3 Tjedana/sedmica Prije

Flora Nova doo

✅✅✅✅[NOVO NOVO NOVO]✅✅✅✅

Poštovani kupci, Flora Nova Vam predstavlja nova rješenja za dezinfekciju u poljoprivredi : HUWA-SAN© za poljoprivredu!

Huwa san sredstvo je za dezinfekciju staklenika, plastenika, sustava za navodnjavanje i pomoćnih objekata u poljoprivredi, suzbijanje biljnih bolesti folijarno, dezinfekciju zemljišta, regenerator i biljni aktivator. (Baktericid, Fungicid, Virucid, Algacid, Sporocid-BIORAZGRADIV DO NETOKSIČNIH PRIRODNIH ELEMENATA).
Nova inovativna tehnologija dezinfekcije u poljoprivredi s ciljem dezinfekcije biljke na siguran, ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Preventivni pristup vrlo je važno načelo kod kojeg se nanošenje bilo kojeg dezinficijensa vrši prije pojave bolesti.
❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
Huwa-San stvoren je da postane ekološki kao i ekonomični dezinficijens biljaka protiv nekoliko gljivičnih i bakterijskih bolesti. Huwa-San inovativno je i ekološki prihvatljivo sredstvo za dezinfekciju tla koje se sastoji od posebne vrste vodik-peroksida (dezinficijens) u kombinaciji s lonskim srebrom (Biocid), a ostatak je demineralizirana voda. Koristi se protiv gljivičnih bolesti korijena (Pythium , Fusarium, Verticilium), pepelnice i plamenjače na biljkama , te djeluje na bakterijske bolesti poput Pseudomonasa I Erwinije. Uz to, u velikoj mjeri rješava problem nematoda.

Huwa-San u tlu povećava oksidaciju organskih tvari prisutnih u tlu, pojačavanjem njihove razgradnje i pretvaranjem u jednostavnije oblike koje biljke mogu primiti te stimulira rast korijena.
... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

4 Tjedana/sedmica Prije

Flora Nova doo

Takado F1 ... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

1 Mjesec Prije

Flora Nova doo

🐾Jesu li vaši ljubimci već probali DOG&DOG hranu za pse? DOG&DOG Traditional talijanski je povijesni brend, sinonim kvalitete i pouzdanosti još od svojih početaka. Na našim policama možete pronaći Constante Movimento, Placido Mantenimento,Gustavo Attivo za odrasle pse i DOG&DOG za psiće svih pasmina. 🐕🐕🐕 ... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

1 Mjesec Prije

Flora Nova doo

❗️🐾Znamo da izbor hrane za mačke nije lako. Zato smo samo za Vas izabrali najbolje. Gotova suha ili mokra hrana, omiljena je među vlasnicma mačaka jer sadrži sve potrebno za zdrav rast i razvoj i jako je praktična! Mokra hrana za mačke dolazi najčešće u konzervama, a suha hrana je, kako ime već kaže, suha: sastojcima je uklonjena sva voda, što ju čini izuzetno kompaktnom i dugotrajnom. U našoj ponudi nalaze se Wendy suha hrana za mačke i ZOO konzerve. ❗️🐈🐈🐾 ... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

1 Mjesec Prije

Flora Nova doo

✅Novo u našoj ponudi! FRENDY hrana za pse! Frendy se proizvodi od pažljivo biranih sastojaka visokog kvaliteta, u strogo kontroliranim uvjetima, bez upotrebe GMO sastojaka. Pravilno izbalansiran odnos svih neophodnih nutritivnih sastojaka u Frendy hrani osigurava psima pravilan rast, dobro zdravlje i kvalitetan život. 🐶🐶🐶 ... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

1 Mjesec Prije

Flora Nova doo

✔️✔️✔️Konzerve u okusima od peradi,divljači,govedine i jetre!🐶🐕
Neto masa: 415gr & 1240gr ⬇️
... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u

1 Mjesec Prije

Flora Nova doo

Jeste li znali da u našim poslovnicama možete pronaći vrhunsku hranu za pse i mačke? Vašim ljubimcima nudimo raznolik izbor prehrane,od konzervi do granula. Možete izabrati pakiranja od 415gr sve do 20kg!
Hranu punu vitamina i minerala neophodnih za pravilnu prehranu pogledajte u idućim objavama.
... OpširnijeSmanji

Vidi na Facebook-u